VIDEO: Dinamo pierde pe teren propriu si se pregateste pentru baraj!

In fata a 5000 de suporteri care au cret o atmosfera care a incins si la propriu si la figurat stadionul Arcul de Triumf, „cainii” isi jucau in aceasta seara una dintre ultimele sanse la accederea directa in Superliga!

Dupa derby-ul pierdut in fata Stelei, dinamovistii aveau de „reparat” nu doar punctajul ci si orgoliul suporterilor si chiar si primul 11, capitanul Patriche fiind suspendat.
Iar inceputul a fost de vis, alb-rosii reusind sa deschida scorul în minutul 22, la finalul unei faze superbe create de Ghezali.

Dinamo a continuat sa controleze in mare parte jocul insa ghinionul a lovit echipa gazda exact inainte de pauza, atunci cand o deviere a trimis in poarta dinamovistilor lovitura de cap a englezului Harrison.

In partea a doua a jocului rolurile s-au schimbat, dinamovistii iesind parca anesteziati de la vestiare, cu o aparare ce parea definitia amatorismului si a improvizatiei, Musi fiind un exemplu de „asa nu!” si cu iesenii dominand jocul, dominare concretizata dealtfel si pe tabela prin dubla reusita de Alin Roman, mijlocasul lui Poli marcand in minutele 57 si 68.

Un dus extrem de rece asadar pentru Dinamo, care trebuie sa rezolve cumva problemele din aparare, acest calcai al lui Ahile al echipei lui Burca fiind un minus constant in toate jocurile.

Clasament Liga 2:

1. Poli Iași 49 puncte (loc de promovare direct)
2. CSA Steaua 47 puncte (nu poate promova)
3. Oțelul Galați 45 puncte (loc de promovare direct)
4. Dinamo 38 puncte (loc de baraj)
5. Gloria Buzău 37 puncte (loc de baraj)
6. Unirea Dej 34 puncte

Vă reamintim, primele două echipe din play-off-ul Ligii a doua vor promova direct în Superligă, în timp ce următoarele două vor disputa baraj de promovare cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Superligii.
Steaua nu are drept de promovare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.