”Zippo”, un videoclip fierbinte de la Ghetto Gang!

Baietii lui Connect-R revin spectaculos!

După ”Porche Cayenne”, Imre, Toto și Belea revin cu o nouă piesă, “Zippo” și un videoclip marca “Ghetto Gang” pe gustul fanilor.

Cei trei tineri pasionați de muzică din Ferentari lansează un nou proiect marca Hood Famous și Sprint Music. Textul le apartine, la fel si muzica la care au lucrat impreuna cu Cătălin Năstase.

Videoclipul surpriză a fost regizat de Cristi Roman. Prima surpriză din clip se numește Rita, fata care le-a luat mintile pare că vine direct din videoclipul piesei ”Rita”, colaborarea lui Connect-R cu Smiley (glumesc baietii)
Cea de-a două surpriză este un crocodil. Nu, nu este o glumă!
“Pentru acest videoclip am stat la filmări peste 12 ore și îi mulțumim regizorului că a făcut treabă bună. Mulți se vor întreba ce e cu crocodilul, însă vom povesti la momentul potrivit”, ne-a spus Imre.

Toto a povestit că videoclipul a fost regizat de Cristi Roman, “regele la regizori”, vestimentația fiind asigurată de Alexandru Sinmedru, “regele la haine”.
„Ne-am distrat de minune la filmări, a fost o experiență foarte frumoasă și vrem să îi mulțumim lui Connect-R și lui Marius Chină pentru această oportunitate”.

Belea a completat că a fost cea mai tare experiență de până acum. “M-am simțit ghetto-star”, spune el.
Despre colega lor din videoclip au povestit că face parte din viața lor, le este prietenă foarte bună și că este Rita lor, cea adevărată.

Despre piesa ”Zippo” au mărturisit că este cu totul altceva. “Pentru mine cel puțin, această piesă zippp-afro este cu totul altceva, simt că este un alt gen de muzică care ne scoate în evidență față de ceilalți. Ne tot gândeam la piesa asta, până a ieșit, într-un final și putem spune că a ieșit ceea ce trebuie”, a mărturisit Toto.
Belea a continuat: ”Avem versuri originale, foarte reale, pentru că tot ce am spus acolo am trăit și am simțit. Avem o energie pozitivă ca să le putem transmite oamenilor emoțiile noastre prin versurile noastre. Și îi mulțumim lui Connect-R, mentorul nostru, pentru tot”.

Baietii au apelat la multe accesorii pentru un look cat mai cool: „Lucrăm la accesorii cam 3-4 ore pe zi ca să avem look-uri asortate. Lanțurile ni le facem singuri, însă pentru pantalonii și gecile din videoclip ne-a ajutat Alexandru Sinmedru”, mai spune Belea. Care ne-a mărturisit că împreună cu colegii lui petrec mult timp împreună. ”Ne dorim să lansăm un album și lucrăm deja și la alte piese. Petrecem foarte mult timp în studioul de înregistrări, suntem foarte ambițioși să ne facem treaba 100% atunci când ne apucăm de ceva”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.