ASPA organizează un nou târg de adopții !

Foto: ASPA Bucuresti/ Facebook

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunțat organizarea unui nou târg de adopții. La târgul de sâmbătă, 29 aprilie, au fost adoptați 21 de căței și 7 pisici ale Asociației TNR Capturare Sterilizare Eliberare.

Fiecare ediție a târgurilor de adopții este un prilej de emoție și de speranță. Și, credeți-ne, ne bucurăm pentru că, împreună cu dumneavoastră, adoptatorii, am reușit să schimbăm viețile acestor animale.” a spus ASPA pe pagina de Facebook.

Târgul de adopții de sâmbăta trecută a avut loc la Arena Națională. Pe bucureșteni i-au așteptat 50 de căței care aveau toate procedurile legale îndeplinite:

– sunt microcipați

– sunt deparazitați intern și extern

– câinii adulți erau și sterilizați

Adopțiile au fost gratuite. Mai mult, cei care au adoptat un cățel au primit și cadouri din partea sponsorilor ASPA.

Următorul târg de adopții va avea loc pe data de 13 mai, la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, între orele 10:00 – 18:00.

ASPA îndeamnă bucureștenii să vină și să adopte în număr cât mai mare.

Persoanele care nu pot ajunge la târg, dar care își doresc să adopte un câine, o pot face direct de la centrele ASPA:

  • ASPA Pallady, situat pe Drumul Lunca Jariștei 47, Sector 3, București, tel:0741817865, https://www.facebook.com/ASPAPallady;
  • ASPA Bragadiru, situat pe strada Gospodărie Agrozootehnică, Bragadiru, jud. Ilfov, tel: 0734301394, https://www.facebook.com/ASPABragadiru;
  • ASPA Mihăilești, situat pe strada Complexului 2A, Mihăilești, jud. Giurgiu, tel: 0741817857, https://www.facebook.com/ASPAMihailesti.

Programul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, între orele 10:00 – 16:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.