VIDEO: Kayak Champions – o nouă ediție de caiac-canoe potrivită pentru toată familia, chiar și pentru patrupezi!

Singura competiție de caiac din București dedicată exclusiv sportivilor amatori a ajuns la a doua ediție. Pe 10 iunie, Kayak Challenge Family & Friends invită toți pasionații de caiac, SUP sau dragon boat să își încerce puterile în cursele de viteză, de tehnică sau în probele de forță sau pot veni doar să se distreze în familie, cu tot cu patrupezii lor.

Toți sportivii amatori sunt așteptați sâmbătă, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3, București.

„Kayak Champions este singurul club din București care atinge atât partea de performanță, avem copii și tineri care participă la campionatele naționale, dar avem și partea de relaxare, de spotrivi amatori, aici oricine poate veni să facă cursuri”, ne spune Raluca Mihăilă, PR Kayak Champions.

„Avem mai multe premiere la această cursă, care se află la ediția a doua. În primul rând, așa cum îi spune și numele, ne axăm pe familie și prieteni, dar bineînțeles, și patrupezii fac parte din familie. Așa că avem o probă, în priemieră, la care pot participa și cățeii. În al doilea rând, mai avem o probă foarte specială, în barca dragon, o probă de echipă și de forță”, explică Mihăilă, în matinalul Bucuresti FM.

„Barca dragon este barcă venită din China, iar în această barcă stau maxim 20 de persoane, cu un cârmaci în spate și în față un toboșar care ține ritmul”, explică Raluca Mihăilă.

„Înscrierile sunt deschise, iar până pe 10 mai avem pachet early bird, care au un preț mai mic, după care ajunge la prețul întreg al biletelor. Totul se găsește pe site – https://kayakchampions.ro/kayak-challenge. Închidem înscrierile cu două zile înainte de concurs, pentru a putea pregăti toate materialele. Și kit-urile se predau tot cu două zile înainte de concurs”, anunță Mihăilă.

„Avem foarte multe tipuri de caiace, multe ambarcațiuni și le arătam pe toate. Avem diverse tipuri de concursuri pentru sportivii amatori, dar și programe fără partea de competiție, pentru cei care au venit să se simtă bine, fătă presiune. De asemenea, avem programe dedicate și celor mici”, spune în încheiere Raluca Mihăilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.