VIDEO: Renate Roca-Rozenberg, PR Manager Electric Castle – „Publicul Electric Castle este smart, deschis, civilizat, respectuos”

În perioada 19-23 iulie va avea loc a 9-a ediție a Festivalului Electric Castle, eveniment care animă de fiecare dată comunitatea Bonțida și castelul Banffy, o zonă care se află la 30 de km de Cluj.

Line-up-ul este complet, iar cele mai importante nume de pe afiș ar fi Chemical Brothers, Iggy Pop sau George Ezra, care vine pentru prima dată în România.

Renate Roca-Rozenberg, PR Manager Electric Castle a fost prezentă în ediția specială a emisiunii De10xRomânia de vineri 12 mai 2023 și a vorbit despre noutățile din acest an.

Renate Roca-Rozenberg si Adelina Tocitu/ De10XRomania„În 2023 va fi mult mai bine, mult mai mare, am reușit să creștem în toți acești ani. Lucrurile au venit organizat, astfel încât în 2023 avem din nou o suprafață mai mare de festival. Noi, anul trecut, ne-am întins pe vreo 40 de hectare. Asta-i marele avantaj (…), că-ți permite zona să te extinzi și să te bucuri de tot ce oferă zona respectivă, parte de natură, parte de castel, zonă istorică, plus că faci toate astea departe de urban, de zgomot, de stresul de a ajunge dintr-o parte în alta. Odată ajuns în Bonțida, știi că tot domeniul ala este al tău și tot ce cauți este distracția, experiențe, prieteni și mai ales artiști foarte buni”.

Cei 300 de artiști au fost anunțați. Printre numele mari sunt Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra sau noua apariție în muzica dance Peggy Gou. Sunt 11 scene pe care vor urca artiștii, iar festivalierii vor asculta diferite genuri muzicale, în funcție de preferințe.

„Căutăm experiența muzicii live, de aceea avem foarte multe trupe pentru că trupele se aud cel mai bine live, pentru că artiștii care cântă cu band și cu un întreg show construit se aud cel mai bine live. Este o experiență pe care trebuie să o trăiești, indiferent că este o experiență live sau nu, surpriza este întotdeauna să descoperi nume care nu ți-au spus mare lucru înainte. Le vezi acolo, în cadrul respectiv, cu sunetul acela puternic și cu scena aceea impresionantă. (…) Fiecare dintre cele 300 de nume de pe afiș merită atenție pentru că am căutat să aducem o varietate foarte mare. Tot ca headlineres avem și Pendulum, o trupă absolut senazațională, australiană, mai avem Peggy Gou, care la nivel de muzică dance este extraordinară, este considerată una dintre cele mai bune dj-ite de pe piață (…) Mulți artiști din zone foarte diferite, avem zona de rock foarte bine dezvoltată, avem și o scenă de altfel în care sunt toate aceste nume din rock, avem dance, de electro, de pop și indie, George Ezra pentru prima oară în România, avem jazz, folk-pop”, a mai spus Renate Roca-Rozenberg, PR Manager Electric Castle.

Puteți urmări emisiunea De10xRomânia, ediția specială de vineri 12 mai, pe canalul youtube București FM sau pe pagina de Facebook.

Emisiunea De10xRomânia este difuzată de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional din toată țară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.