Incidente înaintea derby-ului Dinamo – CSA Steaua!

Sursa foto: www.evz.ro

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 București și CSA Steaua, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În jurul orei 19:30, pe aleea de acces din Bulevardul Basarabia, pe timpul afluirii suporterilor oaspeți, jandarmii au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torță și 2 petarde.

Această prezentare necesită JavaScript.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, pe timpul accesului în complexul sportiv al suporterilor oaspeți, au fost exercitate presiuni asupra dispozitivului de jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea graduală a forței și a mijloacelor din dotare.

Din motive de siguranță publică, Jandarmeria Capitalei va executa controale preventive asupra persoanelor și autovehiculelor, pentru a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise.

Peste 900 de jandarmi au fost mobilizați în această seară pentru meciul dintre Dinamo și CSA Steaua.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.