Ca la ștrand, în Parcul Bazilescu, la fântâna arteziană

Parc Bazilescu

Vemea caldă le da semn bucurestenilor ca se apropie perioada iesirilor la strand.  O gașcă de puști a furat startul, insa, si s-a scăldat într-o fântână arteziană din Parcul Bazilescu din București.   Aceștia s-au bucurat  de temperaturile crescute, iar momentul a fost surprins de un trecător si adus in atentia opiniei publice, pe grupul ,, Iubesc Bucurestii Noi”.

Multi dintre internautii trecuti de 40 de ani si-au amintit de copilarie si s-au amuzat de initiativa tinerilor. Altii s-au aratat revoltati, invocand conditiile de igiena si incalcarea regulametului din parc.

Putin a mai ramas pana cand se vor deschide oficial strandurile. Iata cateva dintre ele:

Titan Cara,  pe Strada Rotundă, nr. 4, Sectorul 3. Acesta are un spațiu întins cu bazine de înot și facilități de agrement.

Water Park Otopeni, pe Calea Bucureștilor, nr. 255. Ștrandul are 27 de tobogane și 9 piscine, iar șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite pe toată perioada programului.

Ștrandul Tineretului, de pe Strada Primo Nebiolo, nr. 1. Acesta are bazine atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și locuri de joacă.

Ștrandul Uverturii,  în Sectorul 6, pe Strada Dreptății, nr. 12. Acesta dispune de un bazin pentru adulți și copii, dar și de alte facilități precum: plajă, terasă, bar, restaurant, șezlonguri gratuite, duș și cabine.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.