Cristina Vasiu lansează „O mie de ani” 

Cea mai nouă surpriză muzicală vine de la Cristina Vasiu, care împreună cu iubitul ei, Cătălin Stoica, lansează, în colaborare cu Sprint Music, videoclipul piesei „O mie de ani”.

Deși nu este primul featuring al solistei, este prima colaborare cu iubitul său, așa încât nu putea fi decât o piesă de dragoste. Pentru acest single muzică și textul au fost realizate de Felix Popescu (Felix Noa) și Alin Onoiu (SMAX), de producție s-a ocupat Alin Onoiu (SMAX), de videoclip Osaka Pictures, după un scenariu de Cristina Vasiu.

„“O mie de ani” este piesă mea de suflet, pe care mi-am dorit tare mult să o cânt alături de Cătălin, iubitul meu, și protagonistul poveștii noastre de iubire din clip, cât și din viața reală! Piesă descrie acea poveste de dragoste, plină de pasiune, și dorința de a petrece tot restul vieții lângă sufletul pereche! Felix Noa și Smax sunt producătorii piesei, alături de care am lucrat foarte fain, ne-am conectat energiile, și a ieșit un produs de care suntem mândri!

Noi am mai lucrat împreună în studiourile FlyProject cu ani în urmă, însă iată că acum s-au legat astrele și am reușit să finalizăm ceva pe placul tuturor! Sunt sigură că foarte multe cupluri se vor regăși în această piesă, indiferent de vârstă, dragostea nu are limite, nici bariere! Mulțumesc manager-ului meu, Marius China, fără de care acest proiect nu ar fi luat amploare, întregii echipe SprintMusic, o gașcă de oameni faini și creativi care muncesc în fiecare zi cu drag și spor pentru fiecare proiect în parte!”, a mărturisit Cristina Vasiu.

„Dacă până acum am abordat un alt gen muzical, folclorul autentic, unde mi-am cântat trăirile și emoțiile, și unde publicul meu era cu totul diferit de cel al Cristinei, asta nu m-a împiedicat să încerc această abordare a unui stil diferit, ba chiar mai mult de atât, îmi place tare mult, și este o piesă care cred că va umple multe suflete cu bucurie!”, a declarat și Cătălin, partenerul de viață al solistei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.