Trei linii STB vor fi deviate pentru desfășurarea „West Side Flower Fest” din sectorul 6!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Societatea de Transport București a anunțat că trei linii de autobuz vor fi deviate la sfârșit de săptămână. Modificarea va fi făcută pentru a permite desfășurarea evenimentului „West Side Flower Fest”, organizat de Primăria Sectorului 6.

Autobuzele liniei 105, 168 și N116 vor avea traseul deviat în zona Parcului Drumul Taberei.

Modificarea intervine de joi seară, 8 iunie – ora 20:30, și va fi menținută în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (9, 10, 11 iunie). Cele trei linii STB își vor relua traseul normal începând de luni, 12 iunie, la ora 05:00.

Cele trei autobuze vor circula pe traseele lor de bază, până la intersecția dintre Drumul Taberei și Strada Romancierilor. Ulterior, aceasta vor urma traseul: Strada Romancierilor, Bulevardul Timișoara, Strada Brașov, Drumul Taberei, apoi, vor intra pe traseele actuale. Modificările de trasee vor fi valabile pe ambele sensuri de mers.

TPBI a informat că, pe traseul deviat, mijloacele de transport public în comun din Capitală vor efectua opriri în următoarele trei stații de autobuz: Romancierilor, Complex Comercial, Brașov.

De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov a anunțat că autobuzele liniilor menționate anterior nu vor efectua opriri în stația ce are numele „Poiana Muntelui”.

Și Brigada Rutieră a dispus ca traficul rutier să fie restricționat pe Drumul Taberei, în perioada evenimentului. Restricțiile vor fi instituite pe tronsonul cuprins între Strada Brașov și Strada Romancierilor, fără afectarea circulației în intersecții.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.