Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

O nouă aventură marca Transformers se vede în cinematografe. În filmul de acțiune sf, ”Transformers: Ascensiunea bestiilor”, regizat de Steven Caple Jr. ne întâlnim cu actorii Ron Perlman, câștigătoarea Oscarului de anul acesta, Michelle Yeoh, Anthony Ramos și Peter Cullen.

”Transformers: Rise of the beasts” se bazează pe serialul animat „Beast Wars” din universul „Transformers” și prezintă roboți care au capacitatea de a se transforma în animale de vânătoare.

În cinematografe avem și un nou documentar despre cel mai faimos pictor din lume: ”Tițian. Imperiul culorii”. Este o producție cu Jessica Piccolo Valerani, Tommaso Amadio, Leonardo Scarpa, Giovanni Tomassetti și Diego Carli.

Un talent extraordinar, inovator, atât în lucrările sale, cât şi în comercializarea lor, Tițian a devenit pictorul oficial al Republicii veneţiene, dar şi un artist imens, căutat de cele mai bogate şi faimoase Curţi din Europa. Este unul dintre artiştii ce simbolizează Renaşterea în sine.

Documentarul ”Tițian. Imperiul culorii” cartografiază aproape un secol din viaţa artistului. Experţi internaţionali, critici şi artişti descriu viaţa acestuia, stilul, temperamentul şi ambiţiile sale, dar şi Veneţia, care a reprezentat pentru Tițian, fundamentul „imperiului culorii”.

Luna iunie a venit si cu noutati pt abonatii platformei Netflix. Pentru fanii ”Black Mirror”, după patru ani de așteptare, serialul revine cu sezonul 6. Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton și Ben Barnes sunt principalele nume din distribuția acestui sezon.

”The Witcher”, unul dintre cele mai populare seriale Netflix, va lansa sezonul 3 pe 29 iunie. Fanii trebuie să știe că acest sezon este ultimul cu Henry Cavill în rolul principal. Rolul lui Geralt din Rivia va fi preluat către actorul Liam Hemsworth, cunoscut pentru rolul său din The Hunger Games.

Un alt serial este ”Manifest”. Netflix anunță lansarea părții a doua din sezonul 4. Povestea captivantă a acestui serial se apropie de sfârșit. Premiera noului sezon a avut loc pe 2 iunie, dată deloc întâmplătoare. Fanii care au urmărit serialul, știu că 2 iunie 2024 este data morții prezisă pentru cei 828 de pasageri.

The Days este un serial japonez care se concentrează pe evenimentele dezastrului nuclear de la Fukushima din 2011.

Cine a urmărit Extraction 1, trebuie să știe că partea a doua a filmului are lansarea pe 16 iunie. După ce a supraviețuit evenimentelor din prima parte, Rake se întoarce pentru o nouă misiune alături de echipa lui: să salveze familia unui gangster georgiana nemilos dintr-o închisoare în care e supusă abuzurilor. 

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.