Aproximativ 800 de tone de haine au fost donate la centrele Primăriei Capitalei, anul trecut

Sursa foto: Nicușor Dan/facebook

Aproximativ 800 de tone de haine au fost donate anul trecut de către bucureșteni. Acestea au fost sortate, igienizate şi distribuite celor care au avut nevoie, spune edilul general, Nicușor Dan.

Hainele au fost donate prin intermediul programelor „Bebe de Bucureşti are Hăinuţe” şi „Centrul lntegrat de Economie Circulară”, derulate de către DGASMB.

„Prin programul „Bebe de București are Hăinuțe” (bd. Elisabeta nr.75, sector 5 – în piața M. Kogălniceanu) se asigură primirea, sortarea, igienizarea și distribuția de hăinuțe și produse pentru copii.

Inițiativa se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-12 ani din familiile cu dificultăți financiare, care domiciliază/au reședința pe raza municipiului București și organizațiile neguvernamentale care au atribuții în ceea ce privește protecția minorilor.

Situat la adresa din Calea Plevnei nr. 98, sector 1, Centrul Integrat de Economie Circulară este destinat familiilor monoparentale, copiilor aflați în grija bunicilor sau a altor rude, tinerilor proveniți din sistemul de protecție socială, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități, celor cu venituri reduse, persoanelor adulte fără adăpost sau aflate în situații de criză.

Se pot dona haine și încălțăminte (adulți și copii), jucării, electronice și electrocasnice, cărți, manuale, mobilier, saltele, produse pentru depozitare, obiecte școlare (penare, ghiozdane) și alte articole școlare etc.

Toate detaliile referitoare la aceste programe se pot găsi pe site-ul DGASMB precum și pe site-ul PMB.”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.