VIDEO: Juno & JO – „Ideea a pornit de la Marius Moga”

Juno continuă să scrie povestea noului lui album cu un nou capitol, alături de JO. Cu această ocazie, cei doi au fost invitații București FM, în matinal.

Remake-ul „Nimeni nu ne poate despărți” aduce un ritm complet nou și o poveste fresh unui HIT de la începutul anilor 2000. Juno ne face loc în viața lui și ne prezintă, alături de JO, realitatea cuplului modern în lumea aglomerată și zgomotoasă.

„Ideea piesei a pornit de la Marius Moga, care a și făcut inițial piesa alături de Smiley. M-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să refac eu melodia. Mi s-a părut foarte tare, o onoare!”, spune Juno.

„Moga era preferatul meu când eram mica, am crescut cu muzica lui”, adaugă JO.

Prin piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, JUNO și JO își iau dreptul la replică, față de orice fake news, orice bârfă sau zvon și, la fel ca orice cuplu modern, își arată iubirea într-o manieră cool și relaxată.

Piesa, reimaginată pe ritmuri de afrobeat, nu o să lase pe nimeni să stea jos, vă invită la dans în nopțile calde de vară.

„Piesa este extrasă de pe albumul meu „Afrodisiac”, un album de vreo 8 piese, toate afrobeat”, spune Juno.

Albumul „Afrodisiac”, care a strâns până acum piesele „Sufletul meu” și „69” feat. Raluka, se îmbogățește cu o piesă care a trecut deja testul timpului.

„E un concept pe care am vrut să-l fac, am avut priză la asta. Lansez câte o piesă pe lună și am început acum 3 luni. Luna asta, pe 22, o să se lanseze „Chestii”, o piesă super mișto”, spune Juno.

JO este deja o artistă consacrată și lucrează constant la muzică nouă, care urmează să fie auzită și de fani.

„M-am tot grăbit cu albumul, iar acum am ajuns într-un punct în care m-am liniștit. Aștept să vină muzica atunci când trebuie să vină și în momentul ăsta lucrez la un album, dar nu voi mai spune când îl voi lansa, dar vreau ca „Floarea-soarelui” să fie numele primului meu album”, povestește JO.

„Eu am terminat actoria, am făcut și master. Îmi place mai mult actoria de film. Mi-ar plăcea să joc și să fac personaje mai dificile și ne-ar plăcea mult să explorăm zona asta”, spune JO.

Către zona de film se îndreaptă și Juno: „Am un vis, am un scenariu de film în capul meu. Nu vrea să zic prea multe despre asta, dar e inspirat din viața mea”.

Experiența lui Juno la „Te cunosc de undeva”: „M-a obosit foarte tare!”

„Noi am terminat filmările pentru Te cunosc de undeva, cred că acum urmează pentru urmăritori semifinala. A fost o experiență foarte marfă, am avut noroc. Aveam emoții înainte. Știam că o să mă scoată din zona mea de confort. Am ieșit șifonat din treaba asta, m-a obosit foarte tare, m-a zăpăcit la creier, dar mi-a plăcut al naibii de tare. Am avut ocazia să fac niște chestii pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Cel mai interesant moment a fost când l-am interpretat pe Charlie Chaplin, s-a simțit extraordinar”, povestește Juno.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.