SAGA Festival anunță parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne

Sursa foto: SAGA Festival/FACEBOOK

Între 23-25 iunie are loc SAGA Festival, la Romaero. Cei mai relevanți 100 artiști ai momentului vor veni în România, spre bucuria celor peste 150.000 de festivalieri.

ALDA anunță parteneriatul cu Ministerul Afacerilor Interne, cu următoarele instituții și structuri aflate în subordine: Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

Festivalul va beneficia de un plan de securitate adaptat continuu în funcție de fluxul de oameni din fiecare zi și va fi creat cu sprijinul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a Serviciului de Ambulanță București Ilfov – SABIF și SMURD, adică echipe de securitate pe tot perimetrul evenimentului, câini polițiști, echipaje de prim ajutor și echipe de voluntari.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi prezente la festival pentru a asigura protecția participanților și pentru a putea interveni în sprijinul acestora în caz de nevoie.

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

  • Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple;
  • Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați;
  • Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.