25 de Posturi Medicale Avansate și 4 Autospeciale Asigurare Suport Radio intră în dotarea IGSU

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență își întărește capacitatea de intervenție și asigurare a serviciilor de urgență.

Începând de astăzi, 25 de Posturi Medicale Avansate și 4 Autospeciale Asigurare Suport Radio, achiziționate prin Proiectul VIZIUNE 2020 – Program Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020), intră în dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență.

Cele 25 de Posturi Medicale Avansate, din totalul de 42 care vor fi achiziționate prin proiect, dispun fiecare de un cort de tratament și unul de triaj, sisteme de încălzire și răcire a corturilor, sisteme de iluminat exterior și interior, medicamente, materiale sanitare și echipamente necesare îngrijirii a 15-20 de pacienți, dintre care cel puțin 5 aflați în stare critică.

Autospecialele Asigurare Suport Radio constituie sisteme integrate de comunicații și tehnologia informației dislocabile și asigură acoperire radio pentru radiotelefoanele mobile/portabile și/sau fluxuri de comunicații destinate conectării punctelor de comandă dislocate în teren, pentru asigurarea coordonării intervențiilor operative.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.