VIDEO: Să faci bine, să fii om!

Isabela Ștefan-Iorga, președintele Asociației Șoapta Florilor, ne vorbește despre implicare, compasiune și empatie fără să foloseasca neapărat aceste cuvinte- acțiunile asociației vorbesc prin ele însele și construiesc legături puternice între oameni.

Misiunea Asociației „Șoapta Florilor” este să sprijine femeile și copiii abuzați, victime ale violenței domestice și ale traficului de persoane, să susțină educația și să promoveze drepturile omului.

Mame în situații grele, care nu au mâncare și scutece pentru copii, femei implicate în divorțuri cu probleme, sau care nu au bani să-și plătească chiria…drame zilnice, care marchează viața celor care trec prin ele și le pun sub semnul întrebării viitorul.

Și copiii suferă din cauza lipsurilor de tot felul din viața lor, materiale sau emoționale: pentru a echilibra puțin această balanță nedreaptă, Asociația organizează vara o tabără pentru cei cu rezultate deosebite la învățătură, tabără în care vor vizita obiective turistice, vor picta, vor socializa, se vor relaxa.

Pentru a reuși sa ofere mai multor copii această șansă, Asociația Șoapta Florilor are nevoie de sprijinul celor care își permit sa ofere o mână de ajutor.

Întreaga poveste o aflați la Întâlniri Capitale!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.