VIDEO: Lidia Buble după lansarea noului featuring – „Am început să îmi fac prieteni în Miami”

Lidia Buble lansează un nou featuring „Robándote un beso”, alături de Lenier, artist, compozitor și câștigător a patru premii Latin Grammy. Piesa are ritm de bachata și a ajuns la petrecerile din America la doar o zi de la lansare.

Lidia declară că lucrează de ceva timp la noua piesă, mai exact, de anul trecut din octombrie. Ea mai spune că piesa a venit foarte natural. Producătorul piesei a colaborat cu alți artiști precum Becky G, Juan Mangan și Ana Mena și a fost încântat de cât de bine pronunță Lidia în limba spaniolă. Pe lângă voce, artista spune că a fost apreciată și pentru frumusețea naturală.

Noua piesă a reușit să o aducă mai aproape de artiștii internaționali, „am început să imi fac prieteni în Miami” și spune că primește din ce în ce mai multe mesaje de apreciere de la oameni de peste graniță.
Ajunsă pe alt continent, problemele cu numele de familie nu au încetat să apară, „toți îmi cereau buletinul pentru că nu le venea să creadă că mă cheamă tot Buble”. Lidia își amintește de cel mai amuzant moment care a avut loc din cauza numelui ei de familie, „am fost și botezată prin concerte, niște prezentatori foarte drăguți, dar emoționați fiind, au spus: și acum pentru dumneavostră Lidia Gooogle”.

Lidia Buble povestește și despre experiențele ei turistice atât prin România, cât și prin alte țări. Este încântată de obiectivele turistice pe care le poți vedea în România și menționează care este locul pe care îl poartă mereu în suflet, „am o slăbiciune pentru Deva”. Reamintește experiența genții furate din camera hotelului în care a fost cazată și îi atenționează pe ascultători că în Saint-Tropez se fură foarte mult.

Mai multe despre piesă, experiențele turistice, dar și cum arată mesele într-o familie numeroasă (te asigur că ai ce să povestești atunci când ai 30 de nepoți) poți afla tu dacă dai click pe videoclipul de mai sus. Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.