UPDATE: Incendiu de vegetație lângă București

Sursa foto: Alina Decu

Update ISUBIF: incendiul de vegetație este lichidat. Doua persoane au fost asistate medical de către echipajele de la fata locului, ca urmare a atacurilor de panică. Nu au fost transportate la spital.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura Bucureşti, km. 47-48, între localităţile Bragadiru şi Măgurele, judeţul Ilfov,  circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Se aplică devierea prin localitatea Măgurele.

…………………………………………………………………………………………………….

Update: „În urmă acțiunilor întreprinse de echipajele de la fata locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case. Pentru informarea populației din zona afectată a fost emis și un mesaj RO-ALERT”, a transmis ISUBIF.

…………………………………………………………………………………………………

Un incendiu de vegetație a izbucnit, marți, în apropierea Capitalei, în localitatea Bragadiru. Fumul se vede din Capitală.

Pompierii se îndreaptă pentru a stinge incendiul.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs între localitățile Bragadiru și Măgurele din județul Ilfov. Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 HA. Sunt alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare.”, potrivit ISUBIF.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.