15 mandate de aducere puse în aplicare într-un dosar de înșelăciune, fals și uz de fals

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că au pus în executare joi 15 mandate de aducere, în București și județele Sibiu și Constanța, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 160.000 de euro.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, prin falsificarea de documente, ar fi încheiat, în mod fraudulos, contracte de telefonie mobilă, în numele unor societăți comerciale, însușindu-și, ulterior, bunurile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuiții ar fi beneficiat de sprijinul mai multor persoane, care ar fi intermediat activarea contractelor sau ridicarea terminalelor mobile.

În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, 15 persoane au fost conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Inpectoratelor de Poliție Județene Sibiu și Constanța.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.