CNAS recruteaza IT-isti

Google maps
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vrea sa constituie o echipa de specialisti de varf in tehnologia informatiei si comunicatiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergura prin care se va asigura digitalizarea completa a sistemului de asigurari sociale de sanatate: rearhitecturarea, redimensionarea si standardizarea platformei informatice a asigurarilor de sanatate (PIAS), digitalizarea documentelor si incrisurilor medicale utilizate in sistemul de asigurari sociale de sanatate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale etc.), reteta electronica europeana in Romania, dosarul electronic de sanatate la nivel european.
In acest scop, institutia a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialisti IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net), contractul de munca avand durata determinata (minim 30 luni).
Dosarele de inscriere la concurs se pot depune pana miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv. Anuntul complet al concursului, cuprinzand conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii, calendarul concursului, bibliografia si cerintele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul institutiei, www.cnas.ro, in sectiunea „Informatii publice”, sub-sectiunea
„Posturi vacante”, sau urmand linkul direct:
https://cnas.ro/wp-content/uploads/2023/07/Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07.2023.pdf

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.