Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Sursa foto: arcub

Administraţia Grădina Zoologică Bucureşti organizează duminică, 6 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor şi Zilei Internaţionale a Leilor, o serie de jocuri şi activităţi relaxante şi distractive, dedicate minunatei lumi a animalelor sălbatice.

Mai multe detalii găsiți aici.

Mai multe programe educative ludice şi (re)creative, reunite sub genericul: „Vacanţa la muzeu!”, sunt organizate la Muzeul Naţional de Artă al României.

Află aici mai multe despre „Vacanţa la muzeu!”.

Weekend Sessions, cel mai cuminte festival, invită bucureștenii la un picnic de seară la Muzeul Național al Țăranului Român, pe 5 și 6 august, de la orele 17.00: picnic la muzeu, cel mai mic cinema, concerte, expoziții, ateliere, dar și o selecție de băuturi perfecte pentru serile calde de vară.

Vezi aici detalii despre Weekend Sessions.

Noi „Acorduri de vară în gamă majoră” vor răsuna în acest weekend în Parcul Al.I. Cuza din Sectorul 3. „Stagiunea muzicală estivală” continuă și în luna august.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

„Străzi deschise – București, Promenadă urbană” devine centrul efervescent al creației, și în weekendul 5-6 august, pe traseul pietonal familiar de pe Calea Victoriei. În ton cu atmosfera de vacanță, programul artistic al celui de-al paisprezecelea weekend este adecvat publicului de toate vârstele și cuprinde expoziții de pictură, ateliere de creativitate și lectură, demonstrații de pictură pe pânză și arta firului de mătase, dar și spectacole de teatru.

Mai multe detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.