UNTOLD 2023: Peste 95.000 de fani, în prima zi a festivalului

Sursa foto: UNTOLD/facebook

​Joi, 3 august, peste 95.000 de fani s-au bucurat de magia din prima zi a festivalului UNTOLD 2023. Cel mai așteptat moment al serii a fost concertul artistei Bebe Rexta. Pe scenă au mai urcat KSHMR, Ava Max, Alok, Irina Rimes, Steve Aoki.

La cea de 8-a ediţie a festivalului participă peste 250 de artişti naţionali şi internaţionali de top, alături de echipele lor şi zeci de mii de fani din România şi din întreaga lume.

„Va fi cea mai frumoasă ediţie de până acum, cu numărul cel mai mare de participanţi, aşteptăm în medie undeva la peste 100.000 de participanţi în fiecare zi a festivalului. Ne bucurăm de foarte multe experienţe pe care le-am gândit în fiecare zi, începând de la cei mici, care vor avea, pentru prima dată, un spaţiu dedicat, unde părinţii pot să vină şi să-i lase pentru a se bucura şi ei de festival.

Sursa foto: UNTOLD/facebook

Apoi, sunt foarte multe activităţi pe care le avem, de la cel mai mare festival street food din România, aflat în cadrul Untold, la zone d shopping, unde vor fi cele mai interesante creaţii ale creatorilor de modă, şi să nu uităm de partea artistică. În acest an ne bucurăm să-i avem pe Imagine Dragons, pentru prima dată în România, cu un show excepţional.

Apoi îi vom avea pe David Gueta, dar şi revenirea lui Armin Van Buuren, care revine la Untold, festivalul său preferat, aşa cum a menţionat de foarte multe ori şi care a gândit pentru acest an un moment special”, a declarat, marţi, directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji.

Tema Untold 2023 este „The Light Phoenix” şi este regăsită în decorurile de pe stadion şi pe mainstage.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.