VIDEO: Două egaluri și o singură victorie pentru echipele românești

FCSB, Farul și Sepsi au disputat prima manșă a turului 3 al calificărilor pentru Conference League.

Sepsi a deschis seara, pe teren propriu, în compania cazacilor de la Aktobe.

Deși au presat și au dominat partida, oaspeții au fost cei care au deschis scorul prin Elder Santana (min 65) la o fază fixă, covăsnenii reușind egalarea prin Varga pe finalul meciului, în minutul 89.

Rezultat final, 1 la 1 iar returul și obținerea calificării se anunță a fi mai dificil de obținut decât își închipuiau cei de la Sepsi.

 

Farul a adus singura victorie a echipelor românești, în fața estonienilor de la Flora Tallin.

Cu Budescu proaspăt „uns” număr 10, elevii lui Hagi au reușit să puncteze prin Alibec (min 48), Budescu (min 80) și Queiros (min 90+5) pentru o victorie care probabil asigură echipei de la malul mării și accederea în play-off-ul Conference League!

 

Cea mai dificilă misiune a avut-o FCSB, care a primit vizita danezilor de la Nordsjaelland.

Oaspeții, cu un prim-unsprezece în care s-au regăsit foarte mulți tineri extrem de talentați, au dominat partida, având de partea lor posesia și creându-și mai multe ocazii, inclusiv o bară, din lovitură liberă, în finalul partidei.

Deși au evoluat cu un om în plus mai bine de jumătate de oră, roș-albaștrii nu au reușit să obțină victoria, ei nereușind nici măcar să tragă pe poartă un meci întreg, returul anunțându-se unul „de foc”, favoriți la calificare fiind adversarii vicecampioanei României!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.