UPDATE: Accident grav pe Calea Dorobanți

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Update: „La data de 11 august a.c., în jurul orei 07:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Dorobanților.

Conducătorul unui autobuz al Societății de Transport București, care se deplasa pe Calea Dorobanților, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulație, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă.

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorului autobuzului, dar și a unui număr de trei călători din acesta. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.”, transmite Brigada Rutieră.

………………………………………………………………………………………………………..

Update: Precizări STB S.A, cu privire la evenimentul de circulație de pe Calea Dorobanţi.

„Astăzi, 11.08.2023, la ora 07:25, pe Calea Dorobanţi, la stația Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un eveniment de circulație cu o autoutilitară.

În urma producerii evenimentului, au fost accidentați 3 călători și șoferul autobuzului, aceștia fiind transportați pentru investigații la spital, în stare de constiență.

La sosirea echipajului de poliție, după efectuarea alcool testului, a rezultat că șoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice.
În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră București, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societății.

Precizăm că în cadrul Societății de Transport București STB S.A, s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului.”

………………………………………………………………………………………………………

Update: Accidentul a avut loc între un autobuz STB și o autoutilitară, care a fost proiectată, la rândul ei, într-un alt autoturism. Sunt confirmate patru victime (şoferul STB și trei pasageri), transportate la spital.

……………………………………………………………………………………………………

Accident grav pe Calea Dorobanți. A avut loc o coliziune între trei mașini, după spusele martorilor.

Șoferului STB i s-a făcut rău și a intrat în celelalte mașini. Acum este inconștient din cauza accidentului.

Traficul este îngreunat în zona respectivă.

La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție și echipaje SMURD.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.