Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Daca ti-era dor de Testoasele Ninja, au revenit pe marele ecran, pentru o nouă aventura. Animatia Testoasele Ninja – Haosul Mutantilor le readuce alaturi de mentorul lor, Splinter, intr-o poveste cu totul noua.

Filmul, distribuit in cinematografe de RoImage, prezinta cele patru testoase iubitoare de pizza, Michaelangelo, Donatello, Raphael și Leonardo, care lupta impotriva crimei, in timp ce incearca sa-i cucereasca pe new-yorkezi si sa se confrunte cu un sindicat criminal periculos, cu ajutorul noului lor prieten April. Cu toate astea, grupul realizeaza ca nu va fi o misiune atat de usoara.

Cea mai recenta adaugare la franciza Teenage Mutant Ninja Turtles a fost scrisa de duo-ul Seth Rogen si Evan Goldberg alături de Jeff Rowe, Dan Hernandez si Benji Samit. A fost regizat de Rowe și va marca primul sau credit principal in regie, dupa co-regizarea The Mitchells vs the Machines.

Distributia vocala plina de stele o include pe Sharon Brown Jr. ca Mikey, Micah Abbey ca Donnie, Brady Noon ca Raph, Nicolas Cantu ca Leonard, Ice Cube ca Superfly, Ayo Edebiri ca April, Seth Rogen, Jackie Chan, John Cena, Paul Rudd , Rose Byrne, Post Malone, Hannibal Buress, Natasia Demetriou, Maya Rudolph si Giancarlo Esposito.

Paramount are mare incredere ca Mutant Mayhem va fi un castigator pentru companie. Ei au dat deja unda verde pentru o continuare, impreuna cu un serial care va fi difuzat pe Nickelodeon și Paramount+.

Pentru pasionatii de sport, mai ales pentru fanii curselor de Formula 1, in cinematografe avem actiune si multa adrenalina in Gran Turismo, un film bazat pe o pobeste reala. In rolurile principale ii vedem pe Orlando Bloom, David Harbour si Archie Madekwe.

Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tanar care are sansa sa-si implineasca un vis ce parea de neatins. Pasionat pana la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann castiga o serie de competitii organizate de Nissan, iar asta il pune la volanul unei masini de curse reale si ii da sansa sa participe la curse oficiale.

Lista premierelor din acest weekend continua cu un film horror thriller, pentru cei care nu se sperie atat de usor – Cobweb, regizat de Samuel Bodin. Cu vedete precum Lizzy Caplan si Antony Starr, Cobweb pare a fi una dintre cele mai mari promisiuni horror ale anului.

Acum, ca filmul este disponibil in cinematografe, criticii subliniaza ca, in ciuda problemelor legate de ritm si editare, exista inca un mister ce merita desfasurat in centrul Panzei de paianjen.

Scris de Chris Thomas Devlin scenariul se invarte în jurul lui Peter, un băaat timid si sensibil care se lupta sa-si faca prieteni la scoala, partial din cauza părintilor supraprotectori. In timp ce, la inceput, acestia nu par prea ciudati, dinamica familiei se schimba dupa ce baiatul incepe sa auda batai in peretele dormitorului.

Parintii lui Peter incearca sa respinga zgomotele drept cosmaruri. Apoi, cand nu mai pot invinovati imaginatia lui copilului, se infurie pe el si il acuza ca a mințit. Evident, parintii ascund ceva, iar la sfarsitul Panzei de paianjen, intelegem de ce.

Acestea sunt noutatile pentru cinefili. Acum stii ce ramane de vazut, de ascultat, e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.