Robbie Williams şi Jason Derulo, prezenţi la Summer in the City

Sursa foto: D&D East Entertainment/facebook

Robbie Williams şi Jason Derulo vor fi prezenţi la prima ediţie a festivalului Summer in the City, care va avea loc pe 18 şi 19 august, în Parcarea A de la Romexpo.

Alături de cei doi headlineri pe scena festivalului vor mai urca Nicole Cherry, Eva Timush, Dj Orcun&Aksak B2B – pe 18 august şi Editors, Calum Scott şi Abby Roberts – pe 19 august.

Pe 19 august românii vor avea ocazia să îl revadă pe Robbie Williams, aflat în mare formă după un turneu european excepţional, informează D&D East Entertainment.

Sursa foto: D&D East Entertainment/facebook

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor şi senzaţie a Tik-Tok-ului, va aduce party-ul pe scena Romexpo pe 18 august.

La finalul zilei de 18 august va mixa DJ Orkun Bozdemir. Abby Roberts va cânta pe 19 august pe scena Summer in the City. Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City de la Romexpo pentru două zile de muzică live, dans şi energie pozitivă.

Editors vor aduce un val de energie festivalului Summer in the City, muzică brit-pop-rock şi indie.

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la Summer in the City, la prima ediţie. Ea va urca pe scenă pe 18 august şi va fi precedată de Eva Timush.

Biletele pentru festivalul Summer în the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului – SummerCity.ro şi IaBilet.ro.

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.