Bărbat acuzat că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință, reţinut de poliţiştii bucureşteni

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Polițiștii de la Secția 26 au reținut, miercuri, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, acuzat că a sustras, dintr-o locuință, mai multe bunuri, după ce ar fi pătruns prin escaladarea unei schele metalice ce era montată pe peretele imobilului.
Poliția Capitalei informează că față de acesta sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat în fața instanței, cu propuneri legale.

În fapt, la data de 7 august, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuință, mai multe bunuri.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro.

La data de 16 august 2023, în urma investigațiilor specifice, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, pe raza Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.