VIDEO: De ce medicină integrativă?

O vorbă românească spune: „nu tot ce zboară se mănâncă”; la fel, nu tot ceea ce ne surprinde, ceea ce nu știm, este doar o vorbă în vânt. Valabil și în medicină: tratamentele alternative, complementare, pot face mult bine, chiar ne pot face bine atunci când sunt aplicate corect.

Medicina integrativă tratează omul ca pe un întreg: corp, minte, suflet, energie. Alimentele pe care le mâncăm, apa pe care o bem, gândurile și credințele noastre- toate ne modelează sănătatea. Mai mult, avem în noi, fiecare, mecanismele însănătoșirii, trebuie doar să învățăm să le accesăm.

Reputați specialiști din țară și străinătate: prof.dr.Constantin Dulcan, prof.dr.Vlad Ciurea, prof.dr.Toshio Inui, dr.Antonio Jimenez vin să ne prezinte rezultatele cercetărilor lor în domeniul biofizicii, biochimiei cuantice, imunologiei, oncologiei integrative, a medicinei subconștientului pe 8 septembrie, la București, la conferința Experiențele vindecării.

Organizatoarea conferintei, dr.Liana Barnoș, ne introduce în lumea acestor descoperiri la Întâlniri Capitale, in dialog cu Ioana Brușten.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.