Spectacolele de la Fântânile din Piața Unirii, din acest weekend, au fost anulate

Foto: Simfonia apei/ facebook

Spectacolele multimedia de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane din Piața Unirii, programate pentru weekendul 16-17 septembrie, au fost anulate din motive obiective, independente de activitatea Apa Nova.

În perimetrul unde se desfășoară „Simfonia Apei” a fost aprobată organizarea unui alt eveniment.

Vineri, 15 septembrie, spectacolul se desfășoară conform orei stabilite – 20:00.

Evenimentul „Simfonia Apei” va fi reluat de pe data de 22 septembrie și vor continua în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:00 în luna septembrie și se va încheia pe data de 1 octombrie. Accesul este gratuit.

Temele spectacolelor de muzică, culori și tehnologie 3D acoperă diverse subiecte, de la omagiul adus celor 120 de ani de la prima audiție a „Rapsodiei române”, până la promovarea valorilor autentice românești și evidențierea personalităților de seamă din domeniul științific și cultural, care au contribuit la obținerea recunoașterii internaționale pentru țara noastră. Evenimentul include și o secțiune dedicată păcii, a transmis News.ro.

În lunile septembrie și octombrie, evenimentul va avea loc între orele 19:30 și 21:30, iar show-urile vor începe la ora 20:00.

În zilele și în intervalul orar în care au loc spectacolele, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenţei, în zona fântânilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.