„Let’s Do It, România” organizează Ziua de Curățenie Națională pe 16 septembrie

Foto: Let's Do It, România

Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curățenie națională pe 16 septembrie alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Pe 16 septembrie sunt așteptați voluntari din 41 de judete.

Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/ Pentru informații suplimentare, pot contacta coordonatorii județeni. Lista aici.

”Exact pe 16 septembrie 2009, anunțam public apariția Let’s Do It, Romania! și îi invitam pe locuitorii României să ni se alăture în încercarea de a curăța deșeurile din natură. Paisprezece ani mai târziu, pe 16 septembrie 2023, după multe acțiuni și proiecte, cu peste 2.2 milioane de voluntari implicați, vă așteptăm să facem din nou curățenie în toată țara, într-o singură zi, alături de 191 de țări din lume”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!.

Ziua de Curăţenie Naţională îşi propune să implice românii din toate categoriile sociale alături de companii, autorităţi, ONG-uri şi persoane publice într-un proiect menit să reducă din cantităţile uriaşe de deşeuri depozitate în natură.

În București, o acțiune de curățenie va avea loc în sectorul 2 in Parcul Plumbuita.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, România!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.