Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Două premiere se văd, din acest weekend, la cinema. ”After Everything” / ”După tot ce s-a întâmplat” este drama romantică scrisă și regizată de Castille Landon, bazată pe personajele din seria de romane ”After” de Anna Todd.

Continuarea directă a filmului ”After Ever Happy” (2022) și cea de-a cincea și ultima parte a seriei de filme ”After”, îi are în rolurile principale pe Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin (Tessa Young și Hardin Scott). Filmul este distribuit în cinematografele de la noi de Ro Image 2000 și Prorom.

”After Everything” îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare, fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină repede un nou manuscris.

Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecut. Va reuși, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă, la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Dacă vor putea cei doi să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem, după ce au trecut prin atâtea, rămâne de văzut.. la cinema.

Tot acolo o revedem pe câștigătoarea Oscarului de anul acesta, Michelle Yeoh, în pelicula ”A Haunting in Venice”, regizată de Kenneth Branagh. Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie. Drama mister îi are în distribuție și pe actorii Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Jamie Dornan și Tina Fey.

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.

Acestea sunt noutățile din cinematografe. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.