Persoană dispărută în apă, după un accident între două ambarcaţiuni la Mila 23

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani este căutat de pompieri şi poliţişti, fiind folosit la intervenţie şi un elicopter, după ce a căzut în apa Dunării, în urma ciocnirii a două ambarcaţiuni duminică la prânz, pe canalul Olguţa de pe raza localităţii Mila 23, informează inspectoratele judeţene de Poliţie şi pentru situaţii de urgenţă din Tulcea.

„Astăzi în jurul orelor 12,10 s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că pe canalul Olguţa pe raza localităţii Mila 23 a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. Poliţiştii continuă cercetările împreună cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea a comunicat că la faţa locului intervin cinci subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, precum şi un elicopter SMURD.

„În legătură cu evenimentul din zona localităţii în Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5. Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

ISU Tulcea a precizat, ulterior, că în ambarcaţiunile care s-au ciocnit se aflau în total 20 de persoane, 13 în una şi alte şapte în a doua.

sursa foto FB IGSU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.