Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere se văd în cinematografe. Greii de la Hollywood s-au reunit pentru o nouă misiune în ”Eroi de sacrificiu 4”. Îi vedem în actiune pe Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa si Sylvester Stallone.

Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Echipa se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.

Stallone, Statham și Lundgren se întorc în rolul mercenarilor, care, de data aceasta, au misiunea de a doborî un traficant de arme ce conduce o armată privată masivă. Filmul este distribuit in cinematografele din România, de Vertical Entertainment.

Mammalia” este premiera romaneasca de pe marele ecran. Regizorul acestei tragicomedii, Sebastian Mihăilescu, i-a adus in distributie pe actorii Mălina Manovici, Denisa Nicolae, Steliana Bălăcianu, István Teglas si Rolando Matsangos

Camil, un bărbat în vârstă de 39 de ani, se lansează într-o călătorie în care banalul și fantasticul se amesteca. Odată cu pierderea controlului asupra muncii, a statutului social și asupra relației lui amoroase, pornește într-o căutare care îl face să-și chestioneze identitatea și masculinitatea. Pe urmele partenerei lui, ajunge într-o comunitate bizară, cu ritualuri tulburătoare.

Talk to Me” este o producție de anul trecut, un horror thriler, cu Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto si Joe Bird.

Un grup de tineri prieteni care intră în posesia unei mâini îmbălsămate descoperă că o pot folosi pentru a invoca spirite. Noua lor distracție ia, însă, o turnură sinistră când unul dintre tineri merge prea departe și descătușează, fără să vrea, forțe supranaturale înspăimântătoare.

Tot un horror thriller este și filmul ”Jocuri de groază”, cu Keith David, Asa Butterfield, Natalia Dyer, Annabeth Gish și Laurel Marsden.

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

Dacă nu te atrag poveștile sisnistre, alege drama romantică ”Din alte vieți”, un film ce îi are in distribuție pe actorii Greta Lee, Teo Yoo și John Magaro.

Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

Acestea sunt noutățile pentru cinefili. Avem ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.