Nicușor Dan îi invită pe bucureșteni la iMapp!

Foto: Facebook/Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, îi invită pe bucureșteni și pe turiști la cel mai mare eveniment de video mapping din lume: iMapp Bucharest. Evenimentul a început la ora 11:00 și va ține până seara târziu, iar intrarea este liberă.

Cei interesați sunt așteptați în Piața Constituției, să se bucure de muzică, zone de relaxare și street food, multe activități și instalații.

După-amiază, de la ora 17:00, KOV va cuceri prin muzică și dans, iar de la ora 19:00, DJ Ravin, creator de compilații Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzică electrizantă. Seara va începe show-ul iMapp Bucharest – Winners League.

”Vă invit astăzi la cel mai mare eveniment de video mapping din lume și cel mai important proiect de New Media Art din România – iMapp Bucharest. Ajuns la cea de-a 8-a ediție, concursul internațional are loc în Piața Constituției și reunește lucrările 3D ale unora dintre cele mai valoroase echipe artistice din lume, câștigătoare ale festivalurilor din Franța, Germania, Grecia, Ungaria și Japonia. Proiectate pe fațada Palatului Parlamentului lucrările, care anul acesta au tema Contrasts, vor fi jurizate de specialiști internaționali ai artelor audiovizuale, iar marele premiu va fi înmânat de ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest, renumitul artist internațional Jean-Michel Jarre. Nu va lipsi nici Pixel, noul MC virtual al evenimentului, generat AI”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.