Lucrări pe Calea Văcărești!

Foto: Facebook/C.M. Termoenergetica Bucuresti/ arhiva

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTB) desfășoară lucrări pe Calea Văcărești. Mai exact, se înlocuiește un tronson de conductă de aproximativ 60 de metri. CMTEB estimează că lucrările vor fi finalizate pe data de 7 octombrie. Clienții din zonă nu sunt însă afectați.

”Lucrările sunt dificile deoarece, dezafectarea porțiunilor vechi de țeavă și montarea celor noi se realizează prin două guri de acces, astfel încât traficul să fie cât mai puțin afectat. Conducta are și o vechime de aproape 45 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1979. Clienții nu sunt afectați, alimentarea cu agent termic pentru apă caldă nefiind întreruptă.

Termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor este 07 octombrie 2023 […] Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, a transmis compania pe pagina sa de Facebook.

Termoenergetica își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește clienților pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.