VIDEO: Ioana Ignat – „Urmează să am o colaborare cu Ronan Keating. Avem deja piesa înregistrată.”

Astăzi a fost despre dragoste în Bună dimineața, București! Pe lângă topicul zilei, „Scrisoare de dragoste sau emoji”, Ioana Ignat ne-a vorbit despre cel mai nou single lansat, „Vocea Inimii”. Piesa face trimitere la o poveste de dragoste profundă, iar în clipul filmat în America, apare și iubitul ei, Sebastian Dobrincu.

Sursa foto: Cornel Munteanu

Ioana Ignat a întâmpinat dificultăți la filmarea clipului noii lansări: „La un moment dat, chiar era foarte frig, se vede că nici nu puteam să pronunț cuvintele. Se vede că este prost play-back-ul de pe videoclip. Eu am văzut toate defectele. Clar, sunt cel mai mare dușman al meu.”

Artista este proaspăt șoferiță și se pregătește să își ia o mașină: „Conduc de câteva luni. De când am luat permisul, am condus o singură dată. Chiar îmi place super mult, doar că nu mi-am luat mașină, sunt în proces. Mi-e frică să conduc mașina altcuiva. Adică dacă se întâmplă ceva, să se întâmple cu mașina mea.”

Viața de vedetă nu este ușoară. Poți fi urmărit pe stradă: „Simt că atragem prea mult atenția. Chiar și ieri, ne urmărea cineva și i s-a părut lui Sebi (iubitul meu) că ne filmează cineva. La un moment dat, l-am întrebat de ce ne filmează. S-a prezentat frumos, ne-a zis de unde este. Noi l-am rugat să nu scrie urât despre noi.”

Lumea, în general, judecă vedetele dacă nu arată perfect de fiecare dată: „Nu ești cel mai aranjat, lumea te critică. Uneori au așteptarea de a arăta impecabil tot timpul, de a fi efectiv perfect. Ai vrea să ieși și tu liniștit în parc, să ieși nemachiat și îmbrăcat lejer, neasortat. Atunci când te prind așa, zic că nu-i normal.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Ioana Ignat ne-a anunțat de o nouă lansare de album!

Lansez album acum în toamnă. Sper să reușesc să-l termin. Suntem în procesul de-al termina de destul de mult timp și încă se lucrează.”

Numele albumului este alegerea ei: „Este decizia mea, dar mă consult în general cu colegii mei, le cer părerea. Adică cel puțin în ultima vreme, le cer mai mult părerea.”

Cântăreața ne-a dezvăluit informații despre o viitoare colaborare: „Urmează să am o colaborare cu Ronan Keating. Avem deja piesa înregistrată. Avem și un fel de videoclip filmat când a venit el în România. Am și cântat la un festival din România împreună cu el.”

Pentru că topicul zilei de astăzi a fost „Scrisoare de dragoste sau emoji”, Ioana Ignat ne-a spus care sunt emoticoanele pe care le folosește cel mai des: „Prima este îmbrățișare, apoi este cel, gen, mor de râs și al 3-lea este înlocuitor pentru mulțumesc. Mai am și un pupic. Apoi, am inimioara roșie.”

Ascultă și tu cea mai recentă lansare a Ioanei Ignat – „Vocea Inimii” și nu uita să dai play videoclipului de mai sus pentru a afla mai multe de la artista care a fost astăzi în matinalul de pe București FM – 98,3 FM.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.