Înscrierile pentru Festivalul de comedie „Just for Fun” se vor încheia pe 30 septembrie

Înscrierile pentru Festivalul de comedie „Just for Fun”, eveniment organizat de membrii comunităţii de comedie în beneficiul comunităţii, cu intenţia de a aduce o gamă largă de stiluri şi evenimente de comedie la Bucureşti, se vor încheia pe 30 septembrie.

Apelul este deschis tuturor participanţilor care doresc să prezinte spectacole şi ateliere de improvizaţie şi stand-up comedy.

Participanţii care-şi vor înscrie spectacolele sau workshop-urile pe care le organizează şi care vor face parte din programul „Just For Fun” vor fi anunţaţi în octombrie. Înscrierile se fac online, prin formularul disponibil pe site-ul festivalului: https://justforfuncomedy.ro/fringe-registration/

Festivalul de comedie „Just for Fun” va oferi, pe lângă ateliere de improvizaţie şi spectacole, şi ateliere de stand-up şi spectacole ale improvizatorilor şi comedianţilor locali şi internaţionali. Printre invitaţii străini se numără improvizatorii Charna Halpern, Rahel Otsa, Phil Lunn şi comedianţii Doug Stanhope şi Landry.

Spectacolele şi workshop-urile invitate vor avea loc în cadrul Improteca – în una din cele două locaţii, în funcţie de activitate: Str. Comanita nr.9 sau Str. Negustori nr. 25.

Organizat sub forma unui festival Fringe, evenimentul va avea loc în Bucureşti, în perioada 13 – 20 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.