Sectorul 1, ”No. 1” la deșeuri necontrolate!

deseuri
Facebook/ PS1
Primaria Capitalei pare depasita in gestionarea cantitatii de deșeuri aruncate la întâmplare, în special pe terenurile de la marginea Sectorului 1, acolo unde sunt acumulate de zeci de ani si ne pun în pericol sănătatea.
Locuitorii din zona au depus plangeri, inclusiv pe pagina de Facebook a primariei sectorului 1 si, desi autoritatile se lauda că salubrizează parcelă cu parcelă, toate terenurile pe care Primăria Sectorului 1 le administrează și unde au fost aruncate în mod nepermis gunoaie ne otrăvesc aerul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autoritatile cer sprijinul comunitatii: ,, În demersul de a stopa fenomenul aruncării gunoaielor în locuri nepermise avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră, cetățenii cu simț civic ai Sectorului 1. Ne puteți sesiza terenurile pe care există acumulări necontrolate de deșeuri la Telefonul Cetățeanului/ Poliția Locală Sector 1 – 021.9540, disponibil 24/7.”

După ce în ultimele două săptămâni echipele Compartimentului Protecția Mediului din cadrul Poliției Locale Sector 1 au curățat de gunoaie Drumul Piscul Pietrei și Drumul Piscul Lung, au intrat pe terenurile de deasupra Podului Constanța. De aici s-au strâns nu mai puțin de 21 de tone de deșeuri.

În paralel, pentru stoparea aceastei practici, polițiștii locali au dat mii de amenzi în ultimii ani, au confiscat, în premieră pentru Sectorul 1, mașini care descărcau moloz și materiale de construcții pe domeniul public și au montat camere de luat vederi în zona terenurilor în care se acumulează necontrolat deșeuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.