Patrick McKeown, „antrenorul de respirație”, vine în România

Sursa foto: ORTHO INSTITUTE/facebook

Patrick McKeown, cunoscut drept „antrenorul de respirație,” vine pentru prima dată în România. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 octombrie 2023, ora 10:00, la Casa Olimpică din Bucureşti, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Doctorița Ela Bănică va fi gazda acestui eveniment.

Patrick McKeown este recunoscut la nivel mondial pentru performanțele sale, iar acum aduce în țara noastră o metodă revoluționară a respirației prin care cu toții ne putem îmbunătăți viața.

Sub numele „Avantajul Oxigenului”, metoda se bazează pe cercetări științifice aprofundate și se concentrează pe reeducarea modului în care respirăm. Beneficiile sunt multiple, iar cu exercițiu, poate deveni un stil de viață.

Metoda specialistului poate sprijini funcțiile cognitive, contribuie la claritatea mentală și mai ales la concentrare. Calitatea somnului va fi cu totul alta, digestia, sistemul imunitar de asemenea, și poate avea un impact major asupra stresului de zi cu zi.

Patrick McKeown a colaborat de-a lungul carierei sale cu sportivi de renume. A trecut de pe terenul de baschet pe cel de fotbal, tenis, pe terenul de zgură sau în sălile de forță, acolo unde singurul lucru care contează este performanța. De la sport, a trecut la artă. Patrick McKeown a fost antrenorul lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Respirația nu este doar un proces fiziologic, ci și o conexiune cu aspectele noastre spirituale și de conștiență, o poartă prin care putem acționa dincolo de timp și spațiu.

Momentele-cheie ale evenimentului includ discursuri susţinute de experţi renumiţi în domeniile structurii faciale şi mecanicii respiraţiei, precum şi sesiuni practice demonstrative pentru îmbunătăţirea respiraţiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.