Primăria Sectorului 2 anunţă că, mâine, se face curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu. Şoferii sunt rugaţi să nu parcheze în zonă

Foto: Facebook - Primaria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 anunță că o nouă zi de curățenie are loc mâine, 5 octombrie, pe Șoseaua Mihai Bravu. Echipele de salubrizare vor interveni mecanizat pentru igienizarea zonei.

Se va face curățenie generală pe Șoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers către Piața Hurmuzachi. Va fi igienizat segmentul de drum cuprins între Bucur Obor și Piața Hurmuzachi.

Echipele de salubrizare ale PS2 urmează să intervină mecanizat pe acest tronson. Se vor curăţa partea carosabilă şi trotuarele.

Bucureștenii care locuiesc sau au drum în zona respectivă sunt rugați să nu lase vehiculele parcate pe segmentul de drum menționat.

Interdicția de a parca va fi valabilă mâine, între orele 10:00 – 17:00.

Administrația publică a transmis că se bazează pe sprijinul cetățenilor pentru a putea curăța temeinic zona.

În cazul în care bucureștenii nu vor ține cont de anunțul făcut de către Primăria Sectorului 2, și vor lăsa mașinile parcate în zonă, riscă să fie amendați de Poliția Locală.

Săptămânile trecute, au fost igienizate și alte artere intens circulate. Printre acestea: Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Ștefan cel Mare, Șoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Lacul Tei, Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Carol I.

Administrația locală a transmis că acțiunile vor continua în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.