METEO: Vremea se va încălzi

Bucuresti FM

În această noapte, în Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 6…7 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre 3 grade.

Mâine, vremea se va încãlzi, astfel cã valorile de temperaturã se vor situa peste normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade.

În ţară, în nord-vestul şi nordul teritoriului nebulozitatea va fi persistentã, iar în aceste condiţii valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temporar va ploua în Maramureş, local în Crişana şi Transilvania şi izolat în jumãtatea de nord a Moldovei.

În celelalte regiuni vremea se va încãlzi faţã de zilele precedente, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru ploi va fi redusã.

Vântul va avea intensificãri în zona montanã înaltã, unde vor fi rafale în general  de 70…90 km/h, iar temporar şi în regiunile vestice, estice şi sud-estice, cu viteze de 45…55 km/h.

Temperaturile maxime vor fi de la 12 grade în Maramureş, pânã la 24 de grade în sudul Munteniei. Dimineaţa va fi ceaţã, în centru şi nord-est.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.