Cu stomatologul la Centrul de zi „Sfântul Andrei”

Sursa foto: comunicat de presa

Peste 50 de copii de la Centrul de zi „Sf. Andrei”, cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani au primit informații esențiale privind igiena orală și corporală, despre cum se efectuează corect periajul dentar, cât de importantă este curățenia pentru sănătatea noastră, precum și despre bolile care însoțesc un stil de viață dezordonat.

Caravana Campaniei „Obiceiurile bune se formează din copilărie”, din cadrul proiectului „Prevenție prin informare”, al Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”, a reușit astfel să promoveze tehnicile de igienă orală și corporală în rândul copiilor care se vor putea lăuda și pe viitor cu un zâmbet frumos.

Campania a pornit de la ideea că obiceiurile sănătoase se deprind de la vârste cât mai fragede și că sănătatea adultului depinde în mare măsură de stilul de viață pe care l-a avut încă din perioada copilăriei. Limitarea, prin informare, a unor obiceiuri nesănătoase la această vârstă va avea un efect de lungă durată, cu beneficii la nivelul individului și al societății.

Campania se desfășoară până la sfârșitul lunii decembrie, perioadă în care va ajunge la mai multe centre, grădinițe, școli și licee din Sectorul 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.