Marian Jean Marinescu, deputat in Parlamentul European – podcast din seria “You+EU2024”,realizat cu sprijinul Parlamentului European

Între 6 și 9 iunie 2024 au loc alegerile europarlamentare. În prezent există 7 grupuri politice în cadrul Parlamentului European. Grupul Partidului Popular European este grupul cu cel mai mare număr de partide afiliate, cuprinzând partide din toate cele 27 de țări membre.

Grupul Partidului Popular European susține economiile bazate pe libertate, responsabilitate și corectitudine, promovează întreprinderile private, îmbrățișează prosperitatea economică și nu lasă pe nimeni în urmă. Particularitatea sa este data de faptul ca se discuta foarte mult in interiorul grupului, astfel incat, la vot, un proiect pe linia PPE primeste 90% din sufragii.Mai multe detalii  despre activitatea PPE  si viitoarele alegeri europarlamentare aflati de la Marian Jean Marinescu.

Marian Jean Marinescu a fost observator la Parlamentul European, șef al Delegației României în cadrul Grupului PPE in perioada 2005 – 2006 si este deputat in Parlamentul European din 2007. Este vicepresedinte in Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară si membru al Comisiei pentru transport și turism.

Vă invităm să ascultaţi un podcast din seria „YOU+EU 2024”, realizat cu sprijinul Parlamentului European:

Material realizat de Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.