Lista evenimentelor din acest weekend, în București

Sursa foto: Opera Comică pentru Copii/facebook

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus Radio România, ajuns la cea de a 30 a ediţie, și-a deschide porţile în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

95 de ani de la prima emisie Radio România, 30 de ediţii ale celui mai longeviv târg de carte din ţară, 25 dintre acestea găzduite de Romexpo, peste 140 de ediţii naţionale şi locale care au contribuit semnificativ la structurarea pieţei naţionale de carte sunt, fiecare în sine, un motiv de a sărbători. Ceea ce vor putea face între 22 şi 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, toţi iubitorii de carte din Bucureşti şi din această zonă a ţării.

Mai multe detalii găsiți AICI. 

Porțile Târgului „Poveste de Crăciun”, din curtea Operei Comice pentru Copii, sunt în continuare deschise. O mulțime de activități și surprize de sezon, plus 145 de spectacole, îi așteaptă pe cei mici împreună cu familiile lor. Evenimentul are loc până 30 decembrie 2023.

Detalii despre Târgul „Poveste de Crăciun” găsiți AICI.

Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară, deschis la mall ParkLake. Expoziția poate fi vizitată până la data de 7 ianuarie 2024.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Rezultată în urma colaborării dintre Balenciaga și Bang & Olufsen, celebra geantă-boxă lansată în cadrul remarcabilei prezentări de modă Balenciaga 51st Couture Collection, va fi expusă până pe 14 ianuarie 2024, la Art Safari București.

Detalii găsiți aici.

Teatrul Masca prezintă, în acest weekend, premiera spectacolului „SUMMIT” de Florin Fieroiu.

„SUMMIT” reprezintă o explorare teatrală și coregrafică a principiilor și esteticii mișcării dadaiste, curent artistic revoluționar apărut la începutul secolului al XX- lea, care l-a avut în centrul său energetic și conceptual pe Tristan Tzara, alături de Hugo Ball, Francis Picabia, Marcel Janko, Andre Breton și alți artiști remarcabili ai vremii.

Avanpremiera va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, premiera oficială va fi duminică, 26 noiembrie, de la ora 19:00, iar următoarele reprezentații sunt programate pe 9 și 10 decembrie, tot de la ora 19:00.

Detalii despre spectacolul „SUMMIT” găsiți AICI.

Teatrul Metropolis prezintă vineri și sâmbătă, 24, respectiv 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare, spectacolul „Corespondențe”, după texte de Yann Verburgh, regia Eugen Jebeleanu, scenografia Velica Panduru. Imaginat ca un dialog între cultura română și cea franceză, între narațiuni personale și contexte culturale extinse, Corespondențe aduce împreună, într-o formulă artistică româno-franceză, 28 de studenți actori.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.