VIDEO: Alina Eremia – Premiul de la Gala Premiilor Radio România a fost primul pentru piesa „Ai fost”

Sursa Foto. Alexandru Dolea

Alina Eremia a fost invitata lui Răzvan Petre în ediția de colecție a emisiunii De10xRomânia de vineri, 24 noiembrie 2023.

Frumoasa artistă a vorbit despre realizările din ultima perioadă, despre surprizele pe care le pregătește pentru fani, dar și despre concertele pe care le va susține în perioada următoare.

Sursa Foto. Alexandru Dolea

Piesa „Ai fost”, scrisă și interpretată de Alina Eremia și Mario Fresh, a fost premiată la Gala Premiilor Muzicale Radio România, eveniment care a avut loc la 1 noiembrie cu ocazia împlinirii a 95 de ani de existență a Radio România.

„Și primul premiu pentru piesa <Ai fost>. Cert este că voi ați dat startul. Cert este că suntem extrem de fericiți că lucrurile s-au legat atât de frumos, că voi ați difuzat piesa și că ați făcut-o și mai populară. Cu siguranță o să fie un follow-up, cel puțin din partea mea. O să fie o piesă în direcția <Ai fost>, care cred eu că o să fie urmarea perfectă. Piesa a fost finalizată acum 3 zile. Acum nu e momentul pentru o astfel de lansare pentru că urmează altceva”, a spus Alina Eremia, în emisiunea „De10xRomânia”.

Deși Alina Eremia își scrie piesele, momentan nu s-a gândit la o carte autobiografică.

Sursa Foto. Alexandru Dolea

„Cumva m-am axat pe scris versuri, dar nu m-am gândit la o carte autobiografică. Sunt lucruri pe care le-aș putea detalia și poate că am să o fac la un moment dat, pur și simplu nu cred că este momentul. Nu este cumva în planul meu în viitorul apropiat. Probabil că asta se va întâmpla când o să am mai mult timp, când o să stau mai mult de-o parte, până atunci îmi fac amintiri”.

Tot vineri am aflat cine a câștigat suta de euro, premiu oferit de Radio România Regional și Smith & Smith – transfer de bani.

Câștigătorul este Nicu Florin Ciubotariu din Constanța, care ascultă emisiunea De10xRomânia pe frecvențele Radio Constanța.

Emisiunea De10xRomânia este difuzată zilnic de la 10:00 la 11:00 pe frecvențele Radio România Regional din toată țara.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.