Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Luna decembrie aduce noi premiere în cinematografe, şi pentru că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului, avem şi productii dedicate. Una dintre ele este ne vorbeşte despre cea mai frumoasă călătorie: “Călătoria către Bethlehem”, o producţie regizată de Adam Anders, cu Antonio Banderas, Milo Manheim, Fiona Palomo si Joel Smallbone.

Această aventură muzicală de Crăciun pentru întreaga familie împletește melodii clasice de Crăciun cu umor, pilde și cântece pop moderne, într-o reinterpretare a celei mai frumoase povești spuse vreodată: povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus.

În cinematografe îl vedem şi pe “Omul fără linia vieții”, în regia Adrianei Vasilcov. Este o dramă cu Maia Morgenstern, Eugenia Șerban, Dana Ciobanu, Rareș Andrici şi Armand Calotă.

“Omul fără linia vieții” este un film bazat pe fapte reale, care spune povestea inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă, care în loc de faimă și recunoștință s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie.

„Frunze căzătoare” este cel mai recent film al regizorului Aki Kaurismäki. Înduioșător, tragic și comic deopotrivă, a obținut Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Ansa și Holappa, doi oameni singuratici, se întâlnesc din întâmplare pe străzile din Helsinki și încearcă să își găsească prima, singura, ba chiar ultima dragoste a vieții lor. Drumul spre acest țel este amenințat, insa, de dependența de alcool a lui Holappa, de numere de telefon pierdute, dar și de faptul că nu își cunosc numele sau adresele.

Pentru cinefilii pasionati de mister şi groază, în cinematografe se vede “Thanksgiving” / “Vinerea neagră”, în regia lui Eli Roth, cu actorii Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim şi Addison Rae.

După ce o revoltă de Black Friday se sfârșește tragic, un misterios criminal inspirat de Ziua Recunoștinței terorizează Plymouth, Massachusetts, orașul în care a apărut infama sărbătoare.

Tot la cinema avem şi producţia “Only 3 Days Left” / “Au mai ramas doar 3 zile”, o comedie franţuzească de acţiune, regizată de Tarek Boudali, pe care îl şi vedem în rol principal, ca Rayane.

Şi de fiecare dată când vedem pe listă numele Philippe Lacheau, putem fi siguri că vom avea parte de sesiuni de râs. Comediile regizate și în care a jucat reușesc să aducă umorul franțuzesc al filmelor cu Louis de Funes în vremurile noastre. De data asta, pe Philippe Lacheau îl vedem în calitate de actor.

Comedia “Super politistii – misiune: Bunica” parodiază poliţiştii mai putin descurcăreţi, dar şi câteva producţii americane de mare succes, cum ar fi “Terminator” sau “Mission Impossible”, de unde sunt preluate cateva scene şi replici. Este o comedie de acţiune, cu tot felul de situaţii în care actorii se pliază cu succes.

Un cartel mexican o răpeşte pe bunica lui Rayane, iar acesta are doar trei zile la dispoziție pentru a o elibera. “Super politiştii – misiune: Bunica”, un film de la echipa care ne-a adus comediile Babysitting, Alibi.comși Superwho? / Badman, este distribuit în cnematografe de RoImage2000 si este o comedie perfectă pentru finalul de an.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat e bucurestifm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.