Cele mai populare căutări ale românilor în 2023!

Sursa foto: Klaus Iohannis/facebook

Klaus Iohannis, ciorba de perișoare și Eforie Nord conduc topul căutărilor pe Internet de anul acesta.

Un studiu realizat de agenția SEO TargetWeb arată că, dintre politicieni, președintele României a adunat peste 60.000 de căutări pe lună. Pe locul secund se află George Simion, liderul partidului AUR, cu o medie de 33.000 căutări/lună, urmat de Marcel Ciolacu – cu 27.100 căutări lunar, Mircea Geoană (18.000), Alina Gorghiu şi Diana Şoşoacă (8.100, fiecare), Raluca Turcan şi Ludovic Orban (5.400, fiecare), Nicolae Ciucă şi Alexandru Rafila (câte 3.600 de căutări).

În ceea ce privește destinațiile de vacanță preferate din România, Eforie Nord a fost în top, atât pentru familii, cât și pentru tineri, cu aproape 50.000 de căutări. Oraşul Braşov a fost următoarea destinaţie din top.

La categoria rețete populare în 2023, prima a fost ciorba de perișoare, cu o medie a căutărilor de 60.500 de ori pe lună.

În clasamentul filmelor se află: Romina – VTM, Barbie, Furios şi Iute X, Elemental, Taximetrişti, Haita de acţiune, Oppenheimer, Motanul încălţat, Ramon și Nuntă pe bani.

La capitolul muzică, cele mai căutate melodii de anul acesta sunt: Rareş & Bogdan DLP – ‘La tine şi la bani’; Vescan & Eva Timush – ‘Colegi de apartament’; Alina Eremia & Mario Fresh – ‘Ai fost’; Jador- ‘Skinny’; Connect-R & RalukaOfficial – ‘Lasă-mă să te…’; Andia – ‘La nevedere’; Andra & Andrei Bănuţă – ‘Nu m-am gândit la despărţire’; Leo de la Roşiori – ‘Am tras draperiile’; Smiley – ‘Aia e’ și Puya & IraidaOfficial – ‘Opriţi planeta’.

Pe de altă parte, topul celor mai căutate branduri de către români, în acest an este condusă de Google, urmat de Facebook, YouTube, Yahoo, Google Translate, Chat GPT, OLX, Whatsapp, Dedeman şi eMag. În acelaşi timp, în top aplicaţii descărcate în 2023, din App Store şi Google Play, regăsim Temu: Shop Like a Billionaire (aplicaţie de shopping) şi Chat GPT.

Analiza de specialitate a fost realizată de agenţia SEO TargetWeb, prin examinarea diverselor surse online, inclusiv: Google, iOS App Store, Google Play, Bing, YouTube, ChatGPT, TikTok, Facebook şi Instagram.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.