VIDEO: „Este o piesă care face cumva o trecere într-o nouă etapă a mea ca artist, ca subiecte, ca ritm, ca putere feminină.” – Holy Molly despre piesa „Pastila de somn”

Nu deveniți niciodată „Pastila de somn” a unei persoane care are insomnii. Holy Molly revine în studioul BucureștiFM cu cea mai fresh piesă! Ritmul piesei? Halucinant. Unii oameni? Nu merită implicarea și empatia ta. Mai multe am aflat chiar de la artistă.

Moș Nicolae a fost darnit cu Holy Molly. „A venit Moșul aseară cu un cadou atât de inspirat, frumos și amuzant în același timp. Mi-a adus șosete pe care sunt imprimate fețele pisicilor mele. Trei perechi de șosete cu trei pisici diferite. Este ceva extraordinar mai ales că una din ele este mereu speriată. Am stat cu ele în picioare să le văd toată seara.”

Artista ne povestește experiența ei pe scena de la Gala Radio România. „Am avut niște probleme tehnice cu rochia care era mult prea lungă. Eu am 1.60, rochia era de 1.80 și n-am avut ce să facem, a trebuit să o ridicăm. În rest, super momentul, absolut super. Orchestra (Big Bandul Radio România) a fost fenomenală. Publicul a simțit, oamenii au venit pregătiți pentru asta.” 

„Respectul pe care l-am primit din partea publicului este un alt gen de aplauze, e un alt gen de priviri. Într-un cadru atât de frumos și de bine pus la punct, mi s-a părut că l-am simțit de când am intrat pe scenă.”

Pastila de somn este ca un nou început. „Este o piesă care face cumva o trecere într-o nouă etapă a mea ca artist, ca subiecte, ca ritm, ca putere feminină. Am vrut așa să închei anul cu o piesă puternică pentru că până acum am vorbit despre toate lucrurile suave și de interior, și de patos, și de dor. Pe acelea le-am pus la punct, acum a fost nevoie de o piesă puternică.” 

Cea mai recentă piesă a lui Holy Molly a venit la pachet cu o încărcătură emoțională. „La pastila de somn am simțit că a fost ca un test, piesa asta e puțin diferită, cumva le adună pe toate celelalte, dar e o piesă mult mai puternică din punct de vedere al mesajului și al ritmului și al atitudinii în sine.”

„Cu o seara înainte de lansare mereu mor de emoții. De când văd la 0:00 că s-a lansat piesa o iau razna. Îi dau play-uri, deci vă jur, îi dau play-uri și acum.” 

Clipul este gândit chiar de invitata din matinal. „Este un clip unde am insistat foarte mult pe niște idei ale mele, am insistat extraordinar de tare. Am zis clipul acesta vreau să îl fac cum vreau eu. Am avut aceste poze în imaginație: fața în apă cu gheață ca să te trezești, scobitorile puse la ochi, inspirate din Tom și Jerry, casa care se învârte și care nu mai are gravitație.”

„Am fost obsedată să sparg o sticlă. E prima oară în viața mea când sparg ceva cu cotul.”

Artista nu are un secret anume, succesul este datorat muncii și dorinței. „Am fost obsedată de chestia asta, nu m-am lăsat, acesta a fost principalul combustibil că mi-am dorit. În fiecare zi m-am trezit cu gândul la chestia asta și chiar muncesc de foarte mulți ani, adică la 12 ani am intrat în studio, acum am 27.”

„Uneori mă pun în pat și încă sunt în gândirea pe care o aveam acum câțiva ani când nu se întâmpla nimic, încă mă sperii.Sunt foarte mulți ani în care am stat am încercat și am tot încercat și am tot încercat. Am zis că până la urmă o ieși, altceva nu vreau să fac.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla ce mai are de spus artista despre piesa ei „Pastila de somn”!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.