Un bărbat din București a ucis-o pe angajata fiicei sale, pe care o acuza că fura din gestiune

Foto: Politia Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că astăzi un bărbat ar fi ucis angajata societății administrate de fiica sa, pe fondul unor discuții anterioare legate de diferite presupuse furturi din gestiune.

Sursa citată menționează că, în jurul orei 10.15, la Secția 12 s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe, din Sectorul 3. De asemenea, a afirmat că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale, cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

”Din primele informații s-a stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiica sa, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, bărbatul ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător. În vederea verificării acestei informații, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 13 Poliție, bărbatul fiind în custodia acestora. Totodată, a fost solicitat și un echipaj de prim-ajutor, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează Poliția Capitalei.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar ulterior procedurilor specifice, efectuate de către echipajul medical, a fost declarat decesul persoanei vătămate.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.