VIDEO: Pe 17 decembrie începe campania „Căsuța de sticlă”, inițiată de Radio Reșița

Astăzi am avut o nouă ediție de colecție a emisiunii De10xRomânia, cu Răzvan Petre. Laura Sgaverdea, manager Radio Reșița, a vorbit pe frecvențele Radio România Regional, despre proiectul de suflet „Căsuța de Sticlă”, care a început în anul 2016.

Nevoiți să parcurgă zeci și chiar sute de kilometri pentru a beneficia de tratament gratuit la clinica Oncohelp Timișoara, bolnavii de cancer din vestul țării trebuie ajutați, iar misiunea „Căsuței de sticlă” tocmai asta este.

„Ar fi cea de-a 7-a ediție, dar având în vedere că Pandemia Covid-19, care a fost și la noi, am făcut o pauză, așadar suntem la a 6-a ediție. În 2016, când am implementat acest concept de „Muzică pentru viață”, nu e o denumire de campanie întâmplătoare. Asta putem noi să oferim în schimbul generozității celor care ascultă mesajul pe care noi îl transmitem. În primul an i-am invitat pe toți bănățenii tot pentru cancer, tot pentru susținerea unei clinici care se ocupă cu recuperarea bolnavilor de cancer, după care a urmat un centru special, unic în țară, aflat la Buzias, pentru copiii bolnavi de hemofilie și diabet”.

Sursa foto: radio resita

Căsuța de Sticlă din centrul municipiului Reșița se deschide duminică, 17 decembrie 2023, la ora 12:00. Timp de 7 zile, Laura Sgaverdea, Valentina Adam și Ovidiu Babolea sunt în căsuța de sticlă din centrul municipiului Reșița, unde vor oferi #MuzicăPentruViață, alături de invitații lor.

Ca în fiecare an, concertul de debut este susținut de trupa PHASER, iar anul acesta alături de ei va urca pe scenă și trupa FĂRĂ FILTRU. DIRECȚIA 5, DEAN BOWMAN, AMALA și CRISTI IAKAB & THE ROAD BAND vor oferi de asemenea Muzică pentru Viață în cadrul concertului susținut de la ora 17:00, în parcarea magazinului DACUS Reșița.

Cum poți dona:

  • La urna din fața căsuței de sticlă Radio Reșița, amplasată în centrul municipiului Reșița, în perioada 17.12.2023 – 23.12.2023
  • Online – scanând codul QR de mai jos
  • Oricât de mică ar fi donația ta, contează!

Fiecare donație va contribui la construirea unei clinici moderne, care să ofere bolnavilor de cancer din vestul țării acces la tratament gratuit și de calitate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.