O iubire de Crăciun – un roman pentru bunici și nepoate

Sursa foto: Cristina Toma

Dacă vă plac poveștile de dragoste care apar pe neașteptate, atunci romanul „O iubire de Crăciun”, scris de Corina Lupu și apărut la editura Bookzone, este lectura potrivită pentru dumneavoastră în acest weekend.

Eoina principală a romanului este Noelle, o tânără care dorește să ajungă scriitoare, are deja un roman scris dar nici o editură nu pare interesată de manuscrisul ei.

Așa că ea nu se mai poate stăpâni și face o adevărată criză de nervi atunci când încă o editură pare a-i ignora manuscrisul. Acești nervi îi varsă pe toți cei care au nenorocul să interacționeze cu ea, fie la telefon, fie față în față.

Totul pare a se transforma în viața ei într-un adevărat haos, iar ea, la rândul ei, oriunde merge pare a transforma în haos viețile celorlalți. Le vede numai defectele chiar și celor care țin la ea și nu încetează să îi critice în gura mare.

O pagină rătăcită din manuscrisul ei îi aduce în dar chiar povestea de iubire pe care ar vrea să o trăiască, chiar dacă ea nu conștientizează asta.

Teoria haosului devine magia iubirii, iar efectul fluturelui nu face decât să planteze sămânța iubirii în sufletul lui Oliver, cel care găsise pagina din manuscris, și al lui Noelle.

Inimile frânte și neîncrederea nu rezistă în fața inimilor predestinate să fie împreună. Mai ales când întregul Univers complotează, pe ritmuri de clopoței și gust de turtă dulce.

Este o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri dar destul de optimistă, o poveste  pe care să o citești tocmai de sărbători atunci când vrei puțină liniște sau, de ce nu, când îl așteptați pe Moș Crăciun!

Se pot spune multe despre cartea Corinei Lupu dar eu nu vă mai spun decât că nu o să o mai lăsați din mână până când nu veți întoarce și ultima pagină.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.